Taxi Apeldoorn Schiphol Taxifix.NL

Voor uw privézaken of zakelijk vervoer

Boek nu online &
BESPAAR
10%
Op Uw Rit

  Bij betaling van boekingen wordt er volgens onze Algemene Voorwaarden gehandeld

  Hét voordeligste taxi van Apeldoorn naar Schiphol Airport

  Taxibedrijf Taxi Apeldoorn Schiphol van TaxiFix.NL verzorgt al jarenlang het voordeligste taxivervoer in Apeldoorn en naar Schiphol Airport. Daarnaast zijn wij bezig met het verbeteren en ontwikkelen van het taxivervoer in naar luchthavens. Zoekt u een luxe taxi of VIP taxi in Apeldoorn en wilt u naar het vliegveld met een privé chauffeur? Wij bieden luxe taxi vervoer met de beste wagens zoals Mercedes E/V/S-Klasse. Onze professioneel opgeleide taxichauffeurs beschikken over een goede stratenkennis en rijden u voor een laag tarief naar uw bestemming. Dit kan naar ieder luchthaven in heel Europa. We doen er alles aan om onze klanten veilig en comfortabel naar het vliegveld te vervoeren. Uiteraard zijn wij daarbij keurig op tijd. Onze taxicentrale is 24/7 beschikbaar. U kunt ons telefonisch of via de e-mail bereiken, online boeken kan natuurlijk ook!

  Online boeken of telefonisch reserveren

  Koninklijke Luchthaven Schiphol of Amsterdam Schiphol Airport is de grootste Nederlandse luchthaven en een belangrijke luchthaven in Europa. Schiphol was in 2018 met 71 miljoen passagiers de op twee na drukste luchthaven van Europa, na Heathrow (Londen) en Charles de Gaulle (Parijs).

  Het vliegveld ligt in de gemeente Haarlemmermeer in het zuiden van de provincie Noord-Holland en bevindt zich ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van Amsterdam. Op een deel van de huidige locatie van Schiphol, lag tot 1959 het dorp Rijk. De naam “Schiphol” wordt ook gebruikt als plaatsnaam, evenals Schiphol-Oost en Schiphol-Rijk.

  De luchthaven is eigendom van de Koninklijke Schiphol Group (statutaire naam: “Royal Schiphol Group N.V.”), met als aandeelhouders de Nederlandse Staat, de gemeenten Amsterdam en Rotterdam, en Groupe ADP.

  Schiphol is de thuishaven van de Nederlandse luchtvaartmaatschappijen KLM, Martinair, Corendon, TUI fly en Transavia. Daarnaast is het de Europese hub van Delta Air Lines, en een basis voor Vueling, LEVEL en easyJet. De luchthaven ligt enkele meters onder zeeniveau en telt zes start- en landingsbanen. Verder heeft Schiphol Airport een gezellige centrum met leuke winkels en horecafaciliteiten. Taxi Apeldoorn Schiphol kan u met plezier naar al deze plekken brengen. Enige wat u hiervoor hoeft te doen is via ons uw taxi in de buurt boeken.

  • Ontvang 10% korting op de meterprijs

  • Wees verzekerd van taxivervoer

  Meterprijs €295,00

  Taxi FIXPRICE €175,00

  of

  Connect Taxifix.NL

  Volg & deel ons op Social Media zoals Facebook en Instagram!

  avada-taxi-call-us

  Bel Ons

  Telefoon: 06-26555562

  WhatsApp Taxi

  Voor een offerte, reservering of vraag. Telefonisch geen gehoor? Gebruik WhatsApp! Soms kan het zijn dat wij uw oproep niet kunnen beantwoorden. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw boodschap via WhatsApp achter te laten, of hiermee juist uw rit te boeken.

  WhatsApp Taxi

  Voor een offerte, reservering of vraag. Telefonisch geen gehoor? Gebruik WhatsApp! Soms kan het zijn dat wij uw oproep niet kunnen beantwoorden. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw boodschap via WhatsApp achter te laten, of hiermee juist uw rit te boeken.