Taxi Apeldoorn Station Taxifix.NL

Voor uw privézaken of zakelijk vervoer

Boek nu online &
BESPAAR
10%
Op Uw Rit

  Bij betaling van boekingen wordt er volgens onze Algemene Voorwaarden gehandeld

  Jarenlang hét voordeligste taxibedrijf in Apeldoorn Station

  Taxibedrijf Apeldoorn Station TaxiFix.NL verzorgt al jarenlang het voordeligste taxivervoer in Apeldoorn Centraal Station en omstreken. Daarnaast zijn wij bezig met het verbeteren en ontwikkelen van het taxivervoer bij Apeldoorn Station. Zoekt u een luxe taxi of VIP taxi bij Apeldoorn Centraal Station (NS) met een privé chauffeur? Wij bieden luxe taxi vervoer met de beste wagens zoals Mercedes E/V/S-Klasse. Onze professioneel opgeleide taxichauffeurs beschikken over een goede stratenkennis en rijden u voor een laag tarief naar uw bestemming. We doen er alles aan om onze klanten veilig en comfortabel van A naar B te vervoeren. Uiteraard zijn wij daarbij keurig op tijd. Onze taxicentrale is 24/7 beschikbaar. U kunt ons telefonisch of via de e-mail bereiken, online boeken kan natuurlijk ook!

  Online boeken of telefonisch reserveren

  Het station van Apeldoorn is niet verwant aan een van de standaardstations, maar heeft wel gelijkenis met in die periode gebouwde stations. Het bestaat uit een hoog middengedeelte met twee lagere korte zijvleugels. In 1911 werd er voor het middengedeelte een vestibule geplaatst in een afwijkende stijl. In 1985 kwam er een achteringang bij. In 1977 werd het historische interieur gesloopt waarbij ook de koninklijke wachtkamer eraan moest geloven.

  In verband met een grootschalige opknapbeurt van het stationsplein vanaf 2004 kwam het voortbestaan van het stationsgebouw in het geding. Na vele protesten is uiteindelijk van sloop afgezien. De linker zijvleugel werd gesloopt in verband met de aanleg van de voetgangerstunnel en is later weer opgebouwd. Het middengedeelte werd van binnen vrijwel volledig gestript.

  Verder heeft Apeldoorn Centraal Station (CS) een gezellige centrum met leuke winkels en horecafaciliteiten. Taxi Apeldoorn Centraal Station kan u met plezier naar al deze plekken brengen. Enige wat u hiervoor hoeft te doen is via ons uw taxi in de buurt boeken.

  • Ontvang 10% korting op de meterprijs

  • Wees verzekerd van taxivervoer

  Connect Taxifix.NL

  Volg & deel ons op Social Media zoals Facebook en Instagram!

  avada-taxi-call-us

  Bel Ons

  Telefoon: 06-26555562

  WhatsApp Taxi

  Voor een offerte, reservering of vraag. Telefonisch geen gehoor? Gebruik WhatsApp! Soms kan het zijn dat wij uw oproep niet kunnen beantwoorden. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw boodschap via WhatsApp achter te laten, of hiermee juist uw rit te boeken.

  WhatsApp Taxi

  Voor een offerte, reservering of vraag. Telefonisch geen gehoor? Gebruik WhatsApp! Soms kan het zijn dat wij uw oproep niet kunnen beantwoorden. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw boodschap via WhatsApp achter te laten, of hiermee juist uw rit te boeken.