Arriveer bij uw afspraak met klasse, stijl & elegantie

Elke TaxiFix.NL taxi staat garant voor prettig en betrouwbaar taxivervoer. Maar er is meer mogelijk dan alleen de ‘gewone’ taxi. TaxiFix.NL biedt ook specifiek vervoer, passend bij allerlei bijzondere wensen. Bijvoorbeeld onze Businessvloot, voor al uw zakelijk vervoer.

Voor het zakelijk vervoer verwacht u een nieuwe, businessclass auto met representatieve chauffeur. Daarom zijn onze wagens – Mercedes E-klasse en vergelijkbaar – in de businessvloot niet ouder dan 4 jaar en rijden de chauffeurs altijd strak in pak. De businessvloot is uitstekend te combineren met de Zakelijke WhatsApp Service van TaxiFix.NL. Zo heeft u met één druk op de knop een business taxi voor uw gasten. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden als o.a. op rekening/factuur/paypal/stripe/pinkaart/creditkaart en declaratie.

avada-taxi-blog-05

Een luxe taxi of VIP taxi van TaxiFix.NL met een privé chauffeur? Wij bieden luxe taxi vervoer met de beste wagens zoals Mercedes E/V/S-Klasse the flagship!

Veiligheid & Comfort Hoog in het Vaandel

De beste wagens van Mercedes-Benz waarmee taxibedrijf TaxiFix.NL opereert zijn voorzien van alle standaard gemakken zoals een airconditioning, comfortabele onderstel, zakelijke uitstraling en in het bijzonder van fijne interieurbekleding van zacht nappaleer, stoelverwarming (en koeling), wifi-hotspot, extra beenruimte, elektrisch verstelbare zetels, overzichtelijke boordcomputer (navigatie voor de passagiers), sportief/zakelijke pakket, privacyglass (& gordijnen).

Book online now &
SAVE
10%
On Your Ride

About the Author

Subscribe Today

Subscribe to our monthly newsletter to receive all of the latest news and articles directly to your inbox.

  Discussion

  Leave A Comment

  Testimonials

  “Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.”

  avada-taxi-testimonial-1

  Mike Smith – Brooklyn, NY

  Related Posts

  If you enjoyed reading this, then please explore our other articles below:

  Don’t want to use the app?

  No problem, book online or give us a call!