Taxi Epe Taxifix.NL

Voor uw privézaken of zakelijk vervoer

Boek nu online &
BESPAAR
10%
Op Uw Rit

  Bij betaling van boekingen wordt er volgens onze Algemene Voorwaarden gehandeld

  Jarenlang hét voordeligste taxibedrijf in Epe 

  Taxibedrijf Epe TaxiFix.NL verzorgt al jarenlang het voordeligste taxivervoer in Epe en omstreken. Daarnaast zijn wij bezig met het verbeteren en ontwikkelen van het taxivervoer in regio Epe. Zoekt u een luxe taxi of VIP taxi in Epe en omgeving met een privé chauffeur? Wij bieden luxe taxi vervoer met de beste wagens zoals Mercedes E/V/S-Klasse. Onze professioneel opgeleide taxichauffeurs beschikken over een goede stratenkennis en rijden u voor een laag tarief naar uw bestemming. We doen er alles aan om onze klanten veilig en comfortabel van A naar B te vervoeren. Uiteraard zijn wij daarbij keurig op tijd. Onze taxicentrale is 24/7 beschikbaar. U kunt ons telefonisch of via de e-mail bereiken, online boeken kan natuurlijk ook!

  Online boeken of telefonisch reserveren

  De ligging in natuurgebied de Veluwe heeft Epe tot een toeristische trekpleister gemaakt. Toeristen komen voor de omliggende bossen en heide zoals de Renderklippen. Het wild in de bossen rondom Epe, is een bron van inkomsten. De toeristische aantrekkingskracht van wilde dieren is groot.

  Epe heeft zelf echter elk jaar te kampen met overlast van wilde zwijnen. Het grootste probleem is het aantal aanrijdingen dat voorkomt, soms met dodelijke afloop. Bovendien worden tuinen en grasperken nogal eens overhoop gehaald. In de zomer van 2008 was de zwijnpopulatie dermate hoog dat Epe landelijk nieuws werd. De provincie besloot in de maanden juli en augustus 3100 zwijnen, zestig procent van 5200, af te schieten. De gemeente Epe heeft vier dorpen: Epe (15.570 inwoners), Vaassen (12.680 inwoners), Emst (3.260 inwoners) en Oene (1.630 inwoners). Verder heeft Epe een gezellige centrum met leuke winkels en horecafaciliteiten. Taxi Epe kan u met plezier naar al deze plekken brengen. Enige wat u hiervoor hoeft te doen is via ons uw taxi in de buurt boeken.

  • Ontvang 10% korting op de meterprijs

  • Wees verzekerd van taxivervoer

  Connect Taxifix.NL

  Volg & deel ons op Social Media zoals Facebook en Instagram!

  avada-taxi-call-us

  Bel Ons

  Telefoon: 06-26555562

  WhatsApp Taxi

  Voor een offerte, reservering of vraag. Telefonisch geen gehoor? Gebruik WhatsApp! Soms kan het zijn dat wij uw oproep niet kunnen beantwoorden. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw boodschap via WhatsApp achter te laten, of hiermee juist uw rit te boeken.

  WhatsApp Taxi

  Voor een offerte, reservering of vraag. Telefonisch geen gehoor? Gebruik WhatsApp! Soms kan het zijn dat wij uw oproep niet kunnen beantwoorden. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw boodschap via WhatsApp achter te laten, of hiermee juist uw rit te boeken.